Şehit Feyyaz Korkmaz Ortaokulu

WEB https://sehitfeyyazkorkmazortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bağıllı Köyü Gelendost/ ISPARTA
VİZYON : Köyümüzde, eğitimin her kesim tarafından, bir ihtiyaç olarak kabul edilmesi.Bu temel ihtiyaçların karşılanması için imkanlar ölçüsünde makul olarak her türlü fırsat imkan ve desteğin verildiği bilincinin aktarılması.
MİSYON : Okulumuz personelinin,tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgili,becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımak onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 15:20
Servis :
Ulaşım : Gelendost ilçesinde kiralık daire ve toki imkanları mevcut. Isparta´dan geliş gidiş yapılabiliyor. Öğretmen servisi var. Şehir içinde oturduğunuz mevkilere yakın merkezi yerlerden ücretsiz servis var.( Gelendost Seyahat )
Yerleşim Yeri : Isparta Konya karayolu üzerinde bulunan Bağıllı Köyü Halkı genellikle elmacılıkla uğraşıyor.Köy nüfusu yaklaşık 1700.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Isparta´ya 85km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılında Gelendost İlçe Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında okulumuz -Voleybol -Bocce -Dart -Oryantiring Branşlarında temsil edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılında TÜBİTAK 2204-B proje yarışmasına 1 projeyle katılım sağladık